Arbëri

Një kosovar doli vullnetar për vaksinën anti-COVID: Vendosa ta merrja pasi më vdiq nëna e babai

Një kosovar doli vullnetar për vaksinën anti-COVID: Vendosa ta merrja pasi më vdiq nëna e babai
 

Imer Shehu është një nga tre shqiptarët që ka marrë vaksinën anti-COVID, e cila është në fazën e fundit para lansimit për masën e gjerë.

Ai tha se vendosi të pranojë vaksinën që është në fazën finale testuese, pasi nëna dhe babai i vdiqën si pasojë e koronavirusit.