Arbëri

Serbët nuk “heqin dorë” nga Kosova dhe nuk presin shumë nga dialogu, tregon një hulumtim

 

Gjysma e qytetarëve të Serbisë mbështesin dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, mbi 90 për qind nuk presin asnjë dobi nga ky proces, kurse gati një e katërta vlerësojnë se dialogu i deritashëm nuk ka ndryshuar asgjë në praktikë.

Këto janë gjetjet e hulumtimit që ua ka prezantuar mediave Qendra e Beogradit për Politikë të Sigurisë, përcjell N1.