Arbëri

Sot e nesër për herë të parë panairi ‘Green Business Expo’

Sot e nesër për herë të parë panairi ‘Green Business Expo’
 

Edicioni i 5-të të Green Business Expo fillon të martën dhe do të mbahet përgjatë dy ditëve, më 1 dhe 2 dhjetor në businessexpo.greenkosovo.com.

Organizimi i këtij edicioni, i cili këtë radhë do të jetë tërësisht virtual, bëhet në partneritet me GIZ Kosovo, Procredit Bank dhe Ambasadën e Mbretërisë së Holandës në Kosovë.