Arbëri

11 të vdekur nga COVID-19 në Kosovë në 24 orët e fundit, 539 raste të reja

11 të vdekur nga COVID-19 në Kosovë në 24 orët e fundit, 539 raste të reja
 

11 persona kanë vdekur si pasojë e COVID-19 në Kosovë në 24 orët e fundit, ndërsa janë regjistruar edhe 539 raste të reja të infeksionit.

Nga dy të vdekur janë nga Podujeva (75, 50 vjeç) e Prizreni (75, 65 vjeç), e nga një nga Dragashi (64 vjeç), Drenasi (82 vjeç), Gjakova (77 vjeç), Gjilani (44 vjeç), Malisheva (63 vjeç), Pejë (65 vjeç) dhe Rahoveci (82 vjeç).