Arbëri

Jasharaj: 90 për qind e shkollave e kanë respektuar vendimin e SBASHK-ut që të mos punohet sot

Foto: Driton Paçarada / Koha
 

Kryetari i Sindikatës së Arsimit (SBASHK), Rrahman Jasharaj, ka thënë se 90 për qind e kanë respektuar në tërësi vendimin e sindikatës që sot të mos mbahet mësimi.

Ai ka thënë se në disa shkolla në Prishtinë janë hapur dyert për mësimin, por se nuk është mbajtur si duhet pasi ka qenë numri i vogël i nxënësve dhe i mësimdhënësve.