Arbëri

Kritika për dizajnin e shtatoreve të Skënderbeut e Adem Jasharit, që u inauguruan dje në Prizren

Kritika për dizajnin e shtatoreve të Skënderbeut e Adem Jasharit, që u inauguruan dje në Prizren
 

Kritika të shumta ka pasur për dizajnin e shtatoreve të heronjve Gjergj Kastrioti – Skënderbeu dhe Adem Jashari që u inaguruan dje në Prizren.

Dizajni i shtatoreve ka bërë bujë në rrjetet sociale dje, pasi ato u zbuluan në ditën e Flamurit.