Arbëri

“Rreth flamurit të përçarë”, kryetema e kësaj jave në Koha Ditore

 

“Rreth flamurit të përçarë’’ është tema kryesore e kësaj së diele në ‘’KOHA DITORE’’.

Në faqet kryesore mund të lexoni për polarizimin e skajshëm të skenës politike në Kosovë, si dhe për bojkotimin e Kuvendit nga opozita në Shqipëri.