Arbëri

Videoja që po bënë xhiro në rrjetet sociale!

Videoja që po bënë xhiro në rrjetet sociale!
Artikull i sponsorizuar
 

Kjo është reklama e cila ka filluar të shpërndahet më të madhe në rrejtët sociale! Edhe kësaj here, protagonist kryesor i reklamës është aktori i njohur Naser Rafuna!

Me këngën dhe performancën e tij, ka arritur që ta ndezë atmosferën në reklamën e cila është përgatitur enkas për nderë të ditëlindjes së 17, të gjigantit të rrjetit më të madh të marketeve në Kosovë, Viva Fresh Store!