Arbëri

Shqipëria merr presidencën e Organizatës për Bashkëpunimin Ekonomik të Detit të Zi për 6 muajt e parë 2021

Shqipëria merr presidencën e Organizatës për Bashkëpunimin Ekonomik të Detit të Zi për 6 muajt e parë 2021
 

Shqipëria merr presidencën e Organizatës për Bashkëpunimin Ekonomik të Detit të Zi për 6-mujorin e parë të vitit 2021.

Ministri në detyrë për Europën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, mori pjesë në takimin virtual të zhvilluar me ministrat e jashtëm të vendeve pjesëmarrëse të kësaj organizate.