Arbëri

Ekaterina Trendafilova riemërohet kryetare e Dhomave të Specializuara të Kosovës

Ekaterina Trendafilova riemërohet kryetare e Dhomave të Specializuara të Kosovës
 

Ekaterina Trendafilova është riemëruar kryetare e Dhomave të Specializuara të Kosovës edhe për katër vitet e ardhshme.

Në një njoftim të Dhomave thuhet se autoriteti emërues, ambasadori Lars-Gunnar Wigemark (shef i misionit të EULEX-it në Kosovë), riemëroi gjykatësen, Ekaterina Trendafilova, edhe për katër vjet, dhe ky emërim hyn në fuqi nga data 15 dhjetor 2020.