Arbëri

Katër konsujt e shkarkuar nga Osmani të afërt me njerëz të politikës

Katër konsujt e shkarkuar nga Osmani të afërt me njerëz të politikës
 

Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, ka shkarkuar katër konsuj të përgjithshëm në Pragë, Lubjanë, Shkup e Tiranë.

Bëhet fjalë për Flakron Shalën i cili ishte emëruar konsull në Pragë, Blendi Kilaj në Lubjanë, Lindon Kqira në Shkup dhe Halim Krasniqi në Tiranë. Të katër konsujt ishin të afërt me figura politike në vend.