Arbëri

Osmani: Parandalimi i dhunës ndaj grave jo vetëm që është i mundur, por edhe i domosdoshëm

Osmani: Parandalimi i dhunës ndaj grave jo vetëm që është i mundur, por edhe i domosdoshëm
 

Kryeparlamentarja,Vjosa Osmani, ka thënë se parandalimi i dhunës ndaj grave dhe vajzave jo vetëm që është i mundur, por është edhe i domosdoshëm.

Ajo ka shkruar në Facebook se dy muaj më parë, më 25 shtator, Kuvendi i Kosovës votoi unanimisht për përfshirjen e Konventës së Stambollit, në Kushtetutën e vendit.