Arbëri

Apeli vërteton shtyrjen e kthimit në punë të ish-drejtorit të SHSKUK-së, Sejdiu

Foto: Alban Bujari / KOHA

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar vendimin e Themelores, për shtyrjen e kthimit në punë të ish-drejtorit të SHSKUK-së, Basri Sejdiu.

 

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar vendimin e Themelores, për shtyrjen e kthimit në punë të ish-drejtorit të SHSKUK-së, Basri Sejdiu.

Apeli i ka vlerësuar të pabazuara ankesat e Inspektoratit të Punës dhe po ashtu të Basri Sejdiut.