Arbëri

Buxheti 2021 dhe Rimëkëmbja ekonomike peng i mungesës së kuorumit, shtyhen për një mbledhje tjetër

Buxheti 2021 dhe Rimëkëmbja ekonomike peng i mungesës së kuorumit, shtyhen për një mbledhje tjetër
 

Në mungesë të kuorumit në Komisionin për Buxhet dhe Transfere, votimi i Projektligjit mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e vitit 2021 dhe raporti me rekomandime për Projektligjin për rimëkëmbje ekonomike ka mbetur për një mbledhje tjetër.

Deputeti i LDK-së, Shkelzen Hajdini, ka kërkuar që votimi për këto dy pika të shtyhet për një mbledhje tjetër.