Arbëri

Shala: Me nisjen e gjykimit nga Specialja në shtator 2021, cenohet gjetja e së vërtetës

 

Gëzim Shala nga IKD-ja ka deklaruar se nëse nis gjykimi i të akuzuarve në Speciale në shtatorin e vitit 2021, atëherë mund të cenohet efektiviteti i procedurës penale dhe parimet siç janë gjetja e së vërtetës dhe barazia e anëve.

Ai në “Express Intervistë” ka thënë se barazia e palëve në një procedurë penale është gjëja kryesore.