Arbëri

Emërimet e Hashim Thaçit nëpër misione do të shqyrtohen nga Vjosa Osmani

Një nga vendimet e fundit të ish-presidentit Thaçi, para se të japë dorëheqje, ka qenë dekretimi i Gazmend Krasniqit, konsull i përgjithshëm në Frankfurt. Krasniqi ka punuar si shef i protokollit në kabinetin e ish-kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli (PDK), partia e të cilit tani është në opozitë. Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës nuk ka sqaruar bazën ligjore dhe arsyeshmërinë e këtij emërimi
 

Dekretet e dyshimta të ish-presidentit Hashim Thaçi lidhur me disa emërime nëpër misione diplomatike e konsullore, do të shqyrtohen nga ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani.

Një nga vendimet e fundit të ish-presidentit Thaçi, para se të japë dorëheqje, ka qenë dekretimi i Gazmend Krasniqit, konsull i përgjithshëm në Frankfurt. Krasniqi ka punuar si shef i protokollit në kabinetin e ish-kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli (PDK), partia e të cilit tani është në opozitë.