Arbëri

QKUK bëhet me 5 rentgenë mobilë për trajtimin e pacientëve me Covid-19

QKUK bëhet me 5 rentgenë mobilë për trajtimin e pacientëve me Covid-19
 

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj në Qendrën Kombëtare të Mjekësisë Sportive ka bërë pranimin e pesë rentgenëve mobilë në vlerë prej 1 milion e 160 mijë euro për trajtimin e pacientëve me COVID-19.

Zemaj ka bërë të ditur se tre prej këtyre rentgenëve janë vendosur në QKUK, kurse dy pajisjet tjera do të vendosen në Spitalin e Përgjithshëm të Prizrenit dhe Gjilanit.