Arbëri

Hoti: Deklaratat e Selmanajt rreth të pagjeturve janë shtrembëruar

 

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, tha se deklaratat e zëvendëskryeministrit Driton Selmanaj janë duke u shtrembëruar.

Hoti këto komente i bërë pas nënshkrimit të memorandumit të bashkëpunimit për mbështetjen financiare të projektit “Kujtesa e Kosovës: Rrëfimet e të mbijetuarve të masakrës së Krushës së Madhe”, në mes Ministrisë së Kulturës dhe Bibliotekës Kombëtare të Kosovës, ku ishte prezent edhe kryeministri Hoti.