Arbëri

Ahmeti përmend tri kategori personash që duhet të vaksinohen të parët me vaksinën anti-Covid

Ahmeti përmend tri kategori personash që duhet të vaksinohen të parët me vaksinën anti-Covid

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka folur edhe njëherë rreth vaksinës për COVID-19. Në një postimi në Facebook ai ka thënë se pas porositjes së vaksinës, duhet të caktohet procedura e përdorimit të drejtë me prioritete.

Ai ka thënë se duhet të sigurohet sasi minimale ku me prioritet do te vaksinoheshin punëtorët shëndetësorë, të moshuarit dhe personat me sëmundje kronike.