Arbëri

14 vdekje nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në Shqipëri

14 vdekje nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në Shqipëri
Foto: Ilustrim
 

14 persona kanë vdekur dhe 565 të tjerë janë infektuar me koronavirus gjatë 24 orëve të fundit në Shqipëri.

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se gjatë kësaj periudhe janë testuar 2 mijë e 84 persona. 146 raste janë regjistruar në Tiranë, 71 në Gjirokastër, 50 në Lezhë, 37 në Elbasan e të tjera.