Arbëri

Ndryshimi në procesin mësimor po shkakton vështirësi te nxënësit dhe mësimdhënësit

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Që nga 14 shtatori, kur janë hapur institucionet e arsimit parauniversitar, në shumë shkolla janë regjistruar raste pozitive me COVID-19.

Kjo ka bërë që vazhdimisht të ndryshohen skenarët e mësimit, duke kaluar nga skenari A, mësim në shkolla, në skenar B, mësim i kombinuar apo skenar C, mësim online.