Arbëri

Brendi me i ri “Berlinger Haus” vjen me – 50 % ZBRITJE!

Brendi me i ri “Berlinger Haus” vjen me – 50 % ZBRITJE!
Artikull i sponsorizuar

Shëndeti është gjëja me e çmuar e njeriut prandaj, është e domosdoshme që t’i kushtojmë rendësi, mënyrës së të ushqyerit. Për të qenë një ushqim sa më i shëndetshëm, është e nevojshme, që t’i përmbaj dhe ruaj, të gjitha vlerat ushqyese.

Prandaj, nëse dëshironi t'i bëni vaktet tuaja sa më të shëndetshme, më pak të yndyrshme dhe t’i ruani vlerat ushqyese të saj, atëherë këtë gjë u’a mundëson Brendi më i Ri “Berlinger Haus”, me linjën “Metallic Line Aquamarine Edition”, me gamën e gjerë të vegla për kuzhinë e cila vjen me – 50 % ZBRITJE në; tenxhere, tigana, tepsia, set thikash, Vluese Uji, Toster etj...