Arbëri

MPJD: Serbia po e fsheh qëllimisht të vërtetën e gjenocidit të kryer në Kosovë

 

Ministria e Punëve të Jashtme të Kosovës ka kritikuar autoritetet në Serbi, duke thënë se po vazhdojnë të fshehin krimet monstruoze të kryera në Kosovë, duke mos treguar vendndodhjen e mbetjeve mortore të qytetarëve të pafajshëm, të vrarë nga forcat paramilitare serbe.

“Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, shpreh indinjatën e thellë ndaj autoriteteve në Serbi, të cilat vazhdojnë të fshehin krimet monstruoze të kryera në Kosovë, duke mos treguar vendndodhjen e mbetjeve mortore të qytetarëve të pafajshëm, të vrarë nga forcat paramilitare serbe, trupat e të cilëve janë fshehur qëllimisht në varrezat masive nëpër Serbi”, thuhet në reagimin e MPJD-së.