Arbëri

Surroi: Dy pyetje të thjeshta që nuk shtrohen janë rrëfimi i këtij vendi

Surroi: Dy pyetje të thjeshta që nuk shtrohen janë rrëfimi i këtij vendi
 

Shkrimtari dhe publicisti Veton Surroi ka shtruar dy pyetje që në këtë kohë nuk po shtrohen e që janë jetike për vendin.

Surroi në një postim në Facebook, ka ngritur çështjen e vaksinave sezonale dhe të atyre anti-COVID, që tashmë në shumë vende janë siguruar.