Arbëri

Qeveria sonte pritet të vendosë masa të reja, karantinim për komunat me risk të lartë

Qeveria sonte pritet të vendosë masa të reja, karantinim për komunat me risk të lartë
 

Qeveria e Kosovës sonte do të ketë në shqyrtim një vendim 34 pikësh në lidhje me masat anti-COVID.

Dokumenti me masat e reja do të shqyrtohet sonte nga ministrat dhe më pas pritet të aprovohet.