Arbëri

Rektori Sahiti synon ndryshimin e Statutit të UP-së, thotë se ka shumë paqartësi

Vetëm 3 afate të provimeve parashihen në statutin e Universitetit të Prishtinës, “Hasan Prishtina”.

 

Vetëm 3 afate të provimeve parashihen në statutin e Universitetit të Prishtinës, “Hasan Prishtina”.

Por viteve të fundit ka pasur kërkesa nga studentët që të shtohen afate të tjera dhe shpesh senati i ka miratuar ato, pavarësisht se ishte në kundërshtim me statutin.