Arbëri

Vlerësimi i nxënësve gjatë periudhës së pandemisë, tjetër problem për mësuesit

Selvete Mujaj, mësimdhënëse e shkollës “Faik Konica”, në Prishtinë, po e mban orën mësimore në një formë jo të zakonshme.

 

Selvete Mujaj, mësimdhënëse e shkollës “Faik Konica”, në Prishtinë, po e mban orën mësimore në një formë jo të zakonshme.

Në të njëjtën kohë po bashkëbisedon me nxënësit në klasë dhe me 4 të tjerë që për arsye të cilat lidhen me pandeminë mësimin po e vazhdojnë nga shtëpia. Me këta të fundit, ajo është kyçur përmes platformës Zoom.