Arbëri

Mustafa: Ngritja e aktakuzave nuk duhet të kuptohet si dëshmi për fajësi

 

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Isa Mustafa, ka reaguar për arrestimin e sotëm të ish-kryetarit të Kuvendit, Jakup Krasniqi, nga Gjykata Speciale në Hagë.

Ai, përmes një postimi në Facebook, ka thënë se ngritja e aktakuzave dhe arrestimi i njerëzve të UÇK-së nuk duhet të kuptohet si dëshmi për fajësinë e tyre.