Arbëri

Limaj: Arrestimi i Krasniqit goditje për Kosovën

 

Kreu i Nismës, Fatmir Limaj, në një konferencë për media e ka quajtr personifikim të lirisë së Kosovës nga personalitetet e gjalla, Jakup Krasniqin.

Krasniqi sot është arrestuar dhe është dërguar për në Hagë, ku pritet të paraqitet para Gjykatës Speciale.