Arbëri

Zemaj: Masat mund të ashpërsohen nëse situata me COVID-19 përkeqësohet

 

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka paralajmëruar ashpërsim të masave nëse situata me COVID-19 përkeqësohet.

Ai këtë e ka theksuar pas një takimi virtual me ambasadorët e shteteve dhe përfaqësuesit e organizatave donatore, SHBA-ja, Japonia, Luksemburgu, Gjermania, Austria, Zvicra, Norvegjia, Jordania, Katari, Zyra e Bashkimit Evropian, Agjencitë e Kombeve të Bashkuara (OBSh, UNICEF, UNDP, Banka Botërore).