Arbëri

Gastronomët thonë se sektori i tyre po pëson një përmbysje nga e cila do ta ketë të vështirë rikuperimin

Gastronomët thonë se sektori i tyre po pëson një përmbysje nga e cila do ta ketë të vështirë rikuperimin
Foto: KOHA
 

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës (SHGK) ka reaguar pas masave të reja të propozuara ku pritet të kufizohet orari I punës në gastronomi dhe qendra tregtare nga ora 21:00 deri në orën 05:00 (përveç shërbimit “merre me vete”). Masat pritet të hyjnë në fuqi nga dita e hënë.

ShGK-ja ka kërkuar që të respektohet çdo vendim që ka për qëllim luftimin dhe parandalimin e pandemisë, mirëpo ka kritikuar institucionet, duke kërkuar nga to që të jepen sa më shpejtë formula ekonomike e politike për të dalë nga kjo gjendje.