Arbëri

Von Cramon e quan Osmanin ndër gratë më frymëzuese në Ballkanin Perëndimor

Von Cramon e quan Osmanin ndër gratë më frymëzuese në Ballkanin Perëndimor
Vjosa Osmani

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon, ka thënë se kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, është ndër gratë për inspiruese në Ballkanin Perëndimor.

Cramon në një postim më Twitter, ka thënë se Ballkani Perëndimor është me plot gra frymëzuese që luftojnë për paqe dhe siguri në rajon.