Arbëri

Haxhiu: Gjyqtari i akuzuar për korrupsion vendosi për Telekomin

Haxhiu: Gjyqtari i akuzuar për korrupsion vendosi për Telekomin
Albulena Haxhiu
 

Ish-ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka reaguar pas ngritjes së aktakuzës ndaj gjyqtarit Lekë Prenaj, për dyshimin për tjetërsim të pronës shoqërore, përkatësisht të Radio televizionit të Prishtinës, në vlerë miliona euro.

Ajo përmes një postimi në Facebook, ka nxjerr edhe një aktvendim të gjyqtarit Prenaj, që lidhet me Telekomin, të cilit sot i janë bllokuar llogaritë dhe i janë marrë mjetet që kishte, si pasojë e arbitrazhit të humbur me operatorin virtual Dardafon, i njohur si Z Mobile.