Arbëri

Nesër, Komiteti për pandeminë diskuton masat e reja parandaluese

Nesër, Komiteti për pandeminë diskuton masat e reja parandaluese
Foto: KOHA

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se nesër do të mblidhet Komiteti për vlerësim dhe koordinim të situatës epidemiologjike rreth Covid-19, ku do t’i shqyrtojnë propozimet për masat e reja parandaluese.

Përmes një komunikate, Ministria e Shëndetësisë bën me dije se Komiteti do i shqyrtojë propozimet që kanë të bëjnë me kufizime të mundshme apo reduktime të veprimtarive në sektorë të ndryshëm, rritje të përkujdesit dhe institucione dhe grup-mosha të caktuara.