Arbëri

Prokuroria, aktakuzë kundër 4 personave për tjetërsimin e pronës milionëshe të RTP-së

 

Prokurorja Dulina Hamiti ka ngritur aktakuzë për korrupsion ndaj gjykatësit Lekë Prenaj dhe tre personave tjerë: Hilmi Kastrati, Shpëtim Pllana e Shkumbin Qehaja, për tjetërsim të pronës shoqërore, përkatësisht të Radio televizionit të Prishtinës, në vlerë miliona euro, ka njoftuar të premten “Betimi për Drejtësi”.

Bëhet fjalë për një parcelë rreth 80 ari në lagjen Veternik në Prishtinë dhe e cila është tjetërsuar në emër të një borxhi, i cili u bë subjekt i hetimit.