Arbëri

Mijëra kilometra e qindra litra derivate shpenzoi KQZ-ja gjatë pandemisë

Mijëra kilometra të kaluara dhe qindra litra naftë ka shpenzuar Komisioni Qendror Zgjedhor, për të cilat nuk ekzistojnë dëshmi se janë realizuar për qëllime zyrtare.

Rritje të shpenzimeve ka pasur në periudhën janar-shtator, ani pse nuk ka qenë vit zgjedhor dhe për disa muaj vendi ka qenë i mbyllur për shkak të pandemisë COVID 19.

 

Mijëra kilometra të kaluara dhe qindra litra naftë ka shpenzuar Komisioni Qendror Zgjedhor, për të cilat nuk ekzistojnë dëshmi se janë realizuar për qëllime zyrtare.

Rritje të shpenzimeve ka pasur në periudhën janar-shtator, ani pse nuk ka qenë vit zgjedhor dhe për disa muaj vendi ka qenë i mbyllur për shkak të pandemisë COVID 19.

“Koha” ka siguruar dokumentet që tregojnë për shpenzimet dhe praktikën e përdorimit të automjeteve 24 orë, në kundërshtim me udhëzimet e KQZ-së.