Arbëri

Sot mblidhet Kuvendi i Kosovës, mbahen tri debate parlamentare

Sot mblidhet Kuvendi i Kosovës, mbahen tri debate parlamentare
 

Kuvendi i Republikës së Kosovës do të mblidhet sot në seancë plenare, për të votuar për pikat e mbetura nga seancat e kaluara, ndërsa më pas, në po të njëjtën ditë, do të mbajë seancë të re.

Seanca do të vazhdojë më shqyrtimin e parë të Projektligjit për të Drejtat Pronësore të shtetaseve të huaj në Republikën e Kosovës, për të vazhduar me zgjedhjen e drejtorëve të Bordit të NP KOSTT-it nga radhët e komuniteteve jo shumicë dhe kuotës gjinore, si dhe zgjedhjen e dy anëtarëve të Bordit për Ankesa të Mediave.