Arbëri

U shpallën të humbur, në Dibër gjenden të vdekur 3 minatorë

U shpallën të humbur, në Dibër gjenden të vdekur 3 minatorë

Tre minatorët që u shpallën të humbur dje janë gjetur të pajetë në thellësi të minierës “Balgjaj”, në Selishtë të Dibrës.

Policia ka bërë të ditur se janë gjetur trupat e Ismail Hoxhës, 64 vjeç, banues në Peshkopi, Fatos. Çeskut, 55 vjeç, banues në Bulqizë dhe Rushdi Rushitit, 33 vjeç, banues në Bulqizë.