Arbëri

IKSHPK-ja sërish bën thirrje për respektim të masave anti-COVID

IKSHPK-ja sërish bën thirrje për respektim të masave anti-COVID

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës përmes një postimi në Facebook sërish ka bërë thirrje që të respektohen masat kundër koronavirusit: bartja e maskës, distanca dhe higjiena.

IKSHPK-ja shton se bartja e maskave është obligative.