Arbëri

S’merr përkrahje në komision raporti me amendamente për Projektligjin e Rimëkëmbjes

S’merr përkrahje në komision raporti me amendamente për Projektligjin e Rimëkëmbjes

Komisioni për Buxhet dhe Transfere nuk ka përkrahur Raportin me amendamente për Projektligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike - Covid-19.

Për këtë raport votuan 4 deputetë, ndërsa pati edhe 4 abstenime. Raporti do t'i përcjellët seancës plenare pa aprovimin e Komisionit.