Arbëri

Biznesi i Kosovës lider në Portin e Durrësit

Biznesi i Kosovës lider në Portin e Durrësit
Artikull i sponsorizuar

Një delegacion i Aleancës Kosovare të Bizneseve, i kryesuar nga kryetari Agim Shahini ka vizituar Portin industrial të Durrësit, i njohur me emrin PortoRomano ku u prit nga përfaqësuesi i Korporatës Shell Kosova Lulëzim Kryeziu në Deponitë e kësaj Korporate në këtë Port.

Kryetari Shahini, tha se është tepër i kënaqur që është prezent në arritjen e anijes JENNY I VALLETA me të madhe në këtë Port, e gjatë 174 metra dhe e gjerë 38 metra me një sasi 36 milion litra të derivateve të naftës dhe ky sukses i atribuohet Shell Kosova.