Arbëri

Salih Mustafa nesër del para Speciales në Hagë

Salih Mustafa nesër del para Speciales në Hagë

Ish-komandanti i UÇK-së, Salih Mustafa ka kohë deri nesër që para gjykatësit të procedurës paraprake të pranojë fajësinë ose jo lidhur me akuzat e Prokurorisë Speciale për Krime Lufte të UÇK-së. Seannca dëgjimore për rastin e tij do të mbahet nesër në ora 15:00.

Mustafa ka refuzuar të deklarohet në paraqitjen e tij publike para gjykatës më 28 shtator të këtij viti si dhe në paraqitjen tjetër më 5 tetor.