Arbëri

Sindikata pret që Komisioni për Media të interpretojë ligjshmërinë e zgjedhjes së drejtorit të RTK-së

Sindikata pret që Komisioni për Media të interpretojë ligjshmërinë e zgjedhjes së drejtorit të RTK-së
 

Në Komisionin për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media nesër do të trajtohet çështja që ndërlidhet me transmetuesin publik.

Sindikata e Pavarur e Radio Televizionit të Kosovës i ka dorëzuar një shkresë kryetares së Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmanit, përmes së cilës konteston ligjshmërinë e procesit për zgjedhjen e Drejtorit të Përgjithshëm të RTK-së.