Arbëri

Gjuetia ilegale rrezikon zhdukjen e shumë kafshëve

Institucionet nuk kanë një regjistër të mirëfilltë të numrit të llojeve të ndryshme të kafshëve të egra në Kosovë.

 

Institucionet nuk kanë një regjistër të mirëfilltë të numrit të llojeve të ndryshme të kafshëve të egra në Kosovë.

Por gjuetia legale e ilegale është duke vazhduar, dhe kjo nga aktivistë që merren me këtë fushë vlerësohet si shkatërruese për specie të caktuara, raporton KOHA.