Arbëri

Kosova s’ka databazë të qasshme për dëmet materiale të luftës

Shteti i Kosovës nuk ka një databazë të qasshme me të dhënat për dëmet materiale të luftës, ndërkohë që Qeveria thotë se është e gatshme që për reparacionet të ulet në tavolinë bisedimesh me Serbinë.

 

Shteti i Kosovës nuk ka një databazë të qasshme me të dhënat për dëmet materiale të luftës, ndërkohë që Qeveria thotë se është e gatshme që për reparacionet të ulet në tavolinë bisedimesh me Serbinë.

Pas marrëveshjes së Washingtonit, kryeministri Avdullah Hoti paralajmëroi se kjo temë do të hapet më 17 shtator, në takimin e Brukselit, në kuadër të çështjeve pronësore dhe financiare. Por procesi u bllokua pasi nuk pati pajtim që të diskutohet për Asociacionin, raporton KOHA.