Arbëri

Në AUV dyshohet se u vodhën para e dokumente të ndjeshme

Hyrjet janë të mbuluara nga kamerat e zyrtarët policorë kujdesen për sigurinë e Agjencisë së Veterinës dhe Ushqimit, vendi nga ku është vjedhur kasaforta e institucionit.

Rreth katër orë dyshohet që u janë dashur personave që janë futur në objekt për ta marrë kasafortën.