Arbëri

Votohet për anëtarët e KPK-së nga radhët e Prokurorisë Themelore të Prishtinës, Ferizajt dhe Gjilanit

Votohet për anëtarët e KPK-së nga radhët e Prokurorisë Themelore të Prishtinës, Ferizajt dhe Gjilanit
Foto: KPK
 

Sot është mbajtur dita e dytë e procesit të zgjedhjes së anëtarëve prokurorë të Këshillit Prokurorial të Kosovës nga radhët e Prokurorisë Themelore të Prishtinës, Ferizajt dhe Gjilanit.

Nga gara për anëtarë të KPK-së në Prokurorinë Themelore të Prishtinës, prokurorja Jehona Grantolli mori 25 vota, prokurori Shkelzen Ibrahimi 10 vota dhe prokurori Armend Hamiti mori 19 vota.