Arbëri

Më 28 tetor, seancë dëgjimore për Salih Mustafën

Më 28 tetor, seancë dëgjimore për Salih Mustafën
 

Dhomat e Specializuara dhe Zyra e Prokurorit tё Specializuar tё Kosovёs përmes faqes zyrtare ka konfirmuar se më 28 tetor nga ora 15:00 do të mbahet një seancë dëgjimore për të akuzuarin Salih Mustafa.

Gjyqtari i procedurës paraprake thotë se, “ka vendosur që të mbajë një seancë dëgjimore në prani të Prokurorit special dhe mbrojtjes, të mërkurën, më 28 tetor 2020 në ora 15:00”.