Arbëri

Prodhuesit nuk po mund ta shesin qumështin, mbi 70 mijë litra të grumbulluara në stoqe

Prodhuesit nuk po mund ta shesin qumështin, mbi 70 mijë litra të grumbulluara në stoqe
Foto: EO

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis është njoftuar me probleme që kanë prodhuesit e qumështit.

Ramadan Memaj kryetar i Këshillit Koordinues të Shoqatave të Qumështit, ka thënë se grumbulluesit e qumështin aktualisht po përballen me probleme të mëdha.