Arbëri

Nesër shpallet i mbyllur kërkimi i eshtrave të Remzi Hoxhës i cili u zhduk në Shqipëri

Nesër shpallet i mbyllur kërkimi i eshtrave të Remzi Hoxhës i cili u zhduk në Shqipëri

Familja e veprimtarit Remzi Hoxha, i cili u zhduk para 25 vitesh në Shqipëri, ka lajmëruar se do të shpallë të mbyllur kërkimin e eshtrave të tij.

Ndërkaq kanë paralajmëruar se vitin e ardhshëm, do të bëjnë varrimin dhe memorialin e tij.